Loading...

De sieradentrends voor de zomer 2020

Je outfit compleet maken doe je natuurlijk met de mooiste sieraden. Een simpele outfit kun je heel leuk maken met de juiste sieraden. Voor de zomer 2020 zijn er natuurlijk weer genoeg trends bijgekomen die je zeker niet kan missen! 

   Oorbellen en hangers

Deze zomer zijn er veel verschillende oorbellen en hangers een trend. Je kunt kiezen uit parels tot simpele ringetjes of heb je liever opvallen of minimalistisch: het kan allemaal! Hierbij speelt creativiteit een grote rol. Kun je zelf een beetje knutselen? Hang zelf wat mooie vormpjes aan je oorbel of combineer verschillende paren met elkaar.

Ook hangers zijn weer helemaal terug. Hoe groter, hoe opvallender, hoe beter. Je ziet ze overal. De een heeft veel glitters en de ander heeft prachtige tinten die heel erg spreken bij je outfit. Online kun je veel sieraden bekijken en combineren met elkaar en de juiste outfits. 

   Goud

Goud is nog steeds een trend in 2020 en gaat voorlopig ook niet weg. Je kunt goud met gave, opvallende kleuren combineren. Denk aan gouden oorbellen met oranje steentjes. Ook kun je goud en zilver combineren. Denk hierbij aan zilveren armbanden en gouden ringen. Maak het zo gek als je wilt! 

   Ringen

Er is enorm veel keuze aan dames sieraden. Zo horen ook ringen bij de zomertrends van 2020 en zijn deze onmisbaar. Afgelopen jaar hebben we al gezien dat zegelringen weer helemaal in zijn en ook dit jaar horen ze erbij. Het mooiste is het combineren van grote zegelringen met dunne ringen met daarop een steen. De steentjes heb je in allerlei kleuren en zo kun je verschillende stenen met elkaar combineren. 

   Piercings

Een blijvende trend is toch echt een earparty! Het is niet alleen de helix piercing die je deze zomer terug gaat zien. Ook voor je tragus en conch komen er veel nieuwe ontwerpen aan. Het gaat hierbij om ontwerpen die niet te opvallend en te grof zijn. Ook is het belangrijk dat je piercings een geheel vormen met de rest van je oorbellen. 

Ben je geen fan van naalden en te veel sieraden in je oor? Kies dan voor earcuffs! Dé oplossing voor iemand die piercings mooi vindt, maar het zelf niet durft. Je draagt het namelijk als nep piercing en je hebt hiervoor geen extra gaatje voor nodig. Ze zijn fijn om te dragen en makkelijk in te doen. Zie het als een finishing touch voor je earparty! 

Dit vind je misschien leuk

Pokemon...
Bekijk €10.18
Strong SRT82 DVB-T2 HDMI ...
Bekijk €40.95
Pokemon...
Bekijk €9.99
Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.